【活動結束】實習生國際交流座談會:兩岸三地退休政策何去何從

主題:兩岸三地退休政策何去何從(International Student Forum “Retirement Policy in Taiwan, Hong Kong and Mainland China”)

時間:2016年7月22日(五)12:30-14:15

地點:臺灣大學國家發展研究所206室

內容:近年來隨著人口快速老化,兩岸三地的人口結構產生了劇烈的變化,亦導致許多社會問題浮現,而其中老年人的退休制度可說是現在社會最為關注的議題之一。本座談會將由兩岸三地的同學向您介紹各自社會所面臨的不同問題及共同挑戰,現場備有簡單的餐點,歡迎您前來一同探討與分享!

Owing to rapid aging population, there are staggering changes in the demographic structure in Greater China. This gives rise to different social problems, of which retirement system is one of the most scotching topics. Jointly held by university students from Taiwan, the Mainland and Hong Kong, International Student Forum “Retirement Policy in Taiwan, Hong Kong and Mainland China” introduces you different current retirement policies and challenges in Greater China. Refreshments will be served. If you are interested in this issue, don’t hesitate to sign up and share your opinions with us!

報名連結(Apply Now ):

報名已截止

1050722 speaking

相關附件下載:

【活動報名】實習生國際交流座談...
【活動報名】實習生國際交流座談會:兩岸三地退休政策何去何從

深度低碳沙龍
「電動車-未來交通新趨勢」